Policy ten aanzien van Data bescherming

Policy ten aanzien van Data Bescherming

Bij Yookr is het beschermen van de privacy van onze gebruikers van grootste belang.

Toen we in 2016 het eerste Internet of Things dashboard lanceerden, introduceerden we een nieuwe relatie tussen mensen en technologie. De inzichten die dit IOT-platform mogelijk maken, geeft gebruikers de mogelijkheid om afgewogen keuzes te maken en duurzame veranderingen door te voeren om het leven gemakkelijker te maken .

Hoewel deze gegevens ongelooflijk krachtig kunnen zijn voor onze gebruikers, begrijpen we dat de verzamelde informatie persoonlijk is en dat ze veilig moet zijn. Het verstrekken van de middelen aan gebruikers om hun gegevens te meten en tegelijkertijd de bescherming en vertrouwelijkheid van deze informatie te waarborgen is de kern van onze missie.

Ons vertrouwelijkheidsbeleid is gebaseerd op drie fundamentele principes:

Wees geïnformeerd

Uw toestemming en begrip zijn de basis van ons gegevensbeschermingsbeleid. Je moet altijd op de hoogte zijn van hoe jouw gegevens worden verzameld en gebruikt. We hebben een uitgebreid dashboard ontwikkeld waarmee je jouw gegevens met een druk op de knop kunt bekijken. Je kunt op elk gewenst moment je account verwijderen of stoppen met het delen van gegevens met onze partners.

Toegang tot je gegevens

Je dient gemakkelijk toegang te hebben tot de gegevens die zijn verzameld van jouw verbonden objecten. Wij geloven dat deze toegang eenvoudig, vrij en persoonlijk moet zijn. Wij garanderen een naadloze gebruikerservaring via onze website en applicaties.

Handel op basis van je gegevens

Onze producten, applicaties en diensten zijn ontworpen met jou in gedachten. Je kunt jouw gegevens naar wens bekijken, downloaden, delen of verwijderen. Bij Yookr zijn wij ervan overtuigd dat jouw gegevens aan jou toebehoren.