Expertkit Glastuinbouw

Wil je meer opbrengst uit je tuinderskas door inzicht in de groei van je planten en wil je je tuinderskas fijnmaziger besturen? Dan is onze Expertkit Glastuinbouw voor jou de geschikte manier om snel en eenvoudig je doel te bereiken.

Expertkit glastuinbouw

Inzicht in uw tuinderskas met Yookr

CO2, luchtdruk, temperatuur, luchtvochtigheid, vrucht-temperatuur en grond-temperatuur en -vochtigheid meten en rapporteren 

Met deze volledige kit voor de glastuinbouw ben je in staat om binnen één dag een hectare van je kas uitgebreid in beeld te brengen. Omdat CO2 weinig verschilt binnen een afdeling, is een enkele sensor voldoende om te kunnen meten. De lucht-temperatuur en -vochtigheid sensoren worden verspreid door de kas gehangen en kunnen tevens de verschillen aangeven onder, tussen en boven de doeken. Door middel van het meten van de vruchttemperatuur meet je dé belangrijkste waarde voor de groei van de vrucht. De bodem sensoren tenslotte geven inzicht in de temperatuur en vochtigheid van de vollegrond.

De sensoren zijn uitgerust met magneetvoetjes voor eenvoudige plaatsing in de kas. Het geheel wordt geleverd met een gateway, zodat je niet afhankelijk bent van een publiek netwerk en overal meteen kunt starten.

Alle gemeten waarden worden gemeten en gerapporteerd naar het Yookr platform. 

In één dag komen we de installatie samen met jou doen inclusief training voor het Yookr platform.

Meteen aan de slag

De meegeleverde batterijen gaat enkele jaren mee

Je kunt aan de slag door de sensors uit te pakken, de batterij erin te stoppen en de apparaten te installeren op de locaties waar je wilt meten. De bijgeleverde centrale Gateway dient aangesloten te worden op een stroombron en bekabeld Internet binnen een afstand van enkele honderden meters van de sensoren.

Met de bijgeleverde gebruikersnaam en wachtwoord kun je meteen inloggen in het Yookr Dashboard en aan de slag met metingen en inzichten creëren. De meegeleverde batterijen gaat enkele jaren mee, dus geen gedoe met wisselen van batterijen of aansluiten op een stroombron.

Dashboard tuinderskas

Dit zit er in de kit:

 • Yookr CO2 sensor
  (CO2, luchtdruk, temperatuur, luchtvochtigheid, batterij)

 • 4x Yookr Climate sensor
  (temperatuur, luchtvochtigheid, batterij)

 • Vrucht-temperatuur sensor

 • Yookr Bodem sensor
  (bodem-temperatuur en -luchtvochtigheid)

 • Yookr LoRaWAN Indoor Gateway

 • 1 jaar Yookr abonnement

 • 1 dag installatie & training door Yookr

 

Na bestelling ontvang je een email met informatie voor de betaling. Na betaling vinden de volgende acties plaats:

1. Afspraak maken voor installatie en training

2. Levering Expertkit

3. Installatie Gateway en sensoren

4. Training Yookr platform

Vul onderstaand formulier voor meer informatie over de expertkit glastuinbouw:

 

(voor SMS alarmering en multifactor authenticatie)

Eenvoudig uit te breidenDe Yookr Expertkit Glastuinbouw is eenvoudig uit te breiden met andere of extra sensoren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Koppel je bestaande systemen

Zowel technische als bedrijfsapplicaties zijn gemakkelijk te koppelen met Yookr

Yookr werkt niet alleen naadloos samen een verscheidenheid aan technieken zoals LoRaWAN, NB-IoT, WiFi, Sigfox en M2M, maar kan tevens eenvoudig je bestaande systemen en bedrijfsapplicaties koppelen. Zo kun je de gegevens die door Yookr verzameld worden, direct gebruiken in je bedrijfsapplicatie. Maar ook andersom kun je gegevens uit je technische systemen (zoals klimaatbesturing) en bedrijfsapplicaties tonen en combineren met de gegevens in het Yookr dashboard.