Expertkit Climate

Jij wilt toch ook dat je medewerkers een binnenklimaat hebben waarin zet optimaal kunnen presteren? Dan is de Expertkit Climate voor jou dé manier om inzicht te krijgen in het binnenklimaat van je bedrijf.

Sensoren

Een optimaal klimaat om te presteren

Temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, lichtsterkte, beweging en fijnstof meten en rapporteren 

Met deze Expertkit om het binnenklimaat van je bedrijf of instelling te bewaken en te rapporteren, ben je in staat om eenvoudig en snel het binnenklimaat in kaart te brengen. Bij bestaande bebouwing is het klimaat vaak centraal geregeld en wordt er niet per werkruimte gemeten wat de omstandigheden zijn. Echter om te zorgen dat je mensen optimaal presteren, is het belangrijk om het binnenklimaat op orde te hebben. 

Is het bijvoorbeeld te warm, dan worden je medewerkers wat loom en zijn minder alert. Ook bij een te hoog CO2 gehalte geldt dat de alertheid van je medewerkers afneemt en het ziekteverzuim hoger is. En zo zijn er nog diverse factoren zoals lichtsterkte, fijnstof en luchtvochtigheid die van invloed zijn op de prestaties en het ziekteverzuim. 

Met deze Expertkit Climate ben je in staat om binnen één dag je kantoor in kaart te brengen en te volgen op een informatief en gemakkelijk te gebruiken dashboard. Sensoren worden uitgerust met magneetvoetjes voor een eenvoudige plaatsing en door gebruik te maken van het landelijke LoRaWAN netwerk van KPN heeft de installatie geen invloed op de bestaande ICT infrastructuur. Waar je kantoor ook staat in Nederland, of zelfs verspreid over diverse locaties, kun je meteen aan de slag. Zelfs buitenlandse vestigingen kunnen met de optionele gateway snel aangesloten worden.

Voor scholen betekent een optimaal binnenklimaat een voorwaarde om de leerlingen beter te laten leren en zorgt het voor minder ziekteverzuim is. Onderzoeken wijzen uit dat 20% van het ziekteverzuim te relateren is aan een slechte luchtkwaliteit.

Alle gemeten waarden worden gemeten en gerapporteerd naar het Yookr platform. 

In één dag komen we de installatie samen met jou doen inclusief training voor het Yookr platform.

Meteen aan de slag

In één dag het gebouw in beeld

Je kunt aan de slag door de sensors uit te pakken, de batterij erin te stoppen en de apparaten te installeren op de locaties waar je wilt meten. Enkel de fijnstofsensor behoeft aansluiting met een vaste voeding, alle andere sensoren werken op batterij die enkele jaren mee gaat.

Met de bijgeleverde gebruikersnaam en wachtwoord kun je meteen inloggen in het Yookr Dashboard en aan de slag met metingen en inzichten creëren. De meegeleverde batterijen gaat enkele jaren mee, dus geen gedoe met wisselen van batterijen.

Gilde dashboard

Dit zit er in de kit:

 • 3x Yookr CO2 sensor
  (CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, lichtsterkte, beweging en  batterij)

 • 3x Yookr Climate sensor
  (temperatuur, luchtvochtigheid, batterij)

 • 3x Yookr Climate 2 sensor
  (temperatuur, luchtvochtigheid, lichtsterkte, beweging en batterij)

 • Yookr fijnstof sensor
  (fijnstof, temperatuur en luchtvochtigheid)

 • 1 jaar KPN LoRaWAN abonnement

 • 1 jaar Yookr abonnement

 • 1 dag installatie & training door Yookr

 

Na bestelling ontvang je een email met informatie voor de betaling. Na betaling vinden de volgende acties plaats:

1. Afspraak maken voor installatie en training

2. Levering Expertkit

3. Installatie sensoren

4. Training Yookr platform

Vul onderstaand formulier voor meer informatie over de expertkit Climate:

 

(voor SMS alarmering en multifactor authenticatie)

Eenvoudig uit te breidenDe Yookr Expertkit Climate is eenvoudig uit te breiden met andere of extra sensoren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Koppel je bestaande systemen

Zowel technische als bedrijfsapplicaties zijn gemakkelijk te koppelen met Yookr

Yookr werkt niet alleen naadloos samen een verscheidenheid aan technieken zoals LoRaWAN, NB-IoT, WiFi, Sigfox en M2M, maar kan tevens eenvoudig je bestaande systemen en bedrijfsapplicaties koppelen. Zo kun je de gegevens die door Yookr verzameld worden, direct gebruiken in je bedrijfsapplicatie. Maar ook andersom kun je gegevens uit je technische systemen (zoals klimaatbesturing) en bedrijfsapplicaties tonen en combineren met de gegevens in het Yookr dashboard.