Starterkit Climate

Wil je weten hoe het Internet of Things werkt of ben je de mogelijkheden van met Internet verbonden apparatuur
aan het onderzoeken maar weet je niet hoe je moet starten?

Yookr-kit-and-sensor

Eenvoudig en snel een oplossing met Yookr

Temperatuur en luchtvochtigheid gemeten en gerapporteerd 

Om snel te kunnen ervaren hoe eenvoudig en snel een oplossing met Yookr te realiseren is, hebben we de Yookr Starterkit Climate gemaakt. Met deze starterkit voor binnen worden temperatuur, luchtvochtigheid en batterijspanning gemeten en gerapporteerd naar het Yookr platform. We gebruiken het KPN LoRaWAN netwerk om de gegevens te versturen, dit netwerk heeft volledige dekking in Nederland.

Meteen aan de slag

De meegeleverde batterij gaat enkele jaren mee

Je kunt aan de slag door de sensor uit te pakken, de batterij erin te stoppen en het apparaat te installeren op de locatie waar je wilt meten.

Met de bijgeleverde gebruikersnaam en wachtwoord kun je meteen inloggen in het Yookr Dashboard en aan de slag met metingen en inzichten creëren. De meegeleverde batterij gaat enkele jaren mee, dus geen gedoe met wisselen van batterijen of aansluiten op een stroombron.

Dashboard-voorbeeld

Dit zit er in de kit:

  • Yookr Climate sensor apparaat
    (temperatuur, luchtvochtigheid, batterijspanning)

  • 1 jaar KPN LoRaWAN abonnement

  • 1 jaar Yookr abonnement

 

Na bestelling ontvang je een email met informatie voor de betaling. Na betaling vinden binnen 2 werkdagen de volgende acties plaats:

1. Aanmaken van het account

2. Activeren en koppelen van de sensor met je account

3. Inrichting dashboard

4. Verzending starterpakket

Vul onderstaand formulier in om de starterkit te bestellen:

 

(voor SMS alarmering en multifactor authenticatie)

Eenvoudig uit te breidenDe Yookr starterkit is eenvoudig uit te breiden met andere of extra sensoren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Koppel je bestaande systemen

Zowel technische als bedrijfsapplicaties zijn gemakkelijk te koppelen met Yookr

Yookr werkt niet alleen naadloos samen een verscheidenheid aan technieken zoals LoRaWAN, NB-IoT, WiFi, Sigfox en M2M, maar kan tevens eenvoudig je bestaande systemen en bedrijfsapplicaties koppelen. Zo kun je de gegevens die door Yookr verzameld worden, direct gebruiken in je bedrijfsapplicatie. Maar ook andersom kun je gegevens uit je technische systemen (zoals klimaatbesturing) en bedrijfsapplicaties tonen en combineren met de gegevens in het Yookr dashboard.